Gratis Downloaden

Windows Scanner wordt gebruikt als krachtig gereedschap dat een breed scala aan beveiligingsfuncties biedt en andere real-time bescherming tegen de laatste online bedreigingen. Het verricht ook belangrijke functies zoals het verwijderen van verdachte malware, geavanceerde Windows registry repair mechanismen en andere gerelateerde functies die zijn ontworpen om alle soorten malware te detecteren en te doden en beveiligingsrisico te vermijden. Dus, als u problemen hebt met het verwijderen van virus, dan wordt u voorgesteld om dit krachtige Windows Scanner Tool te volgen. Hier hoeft u gewoon zijn volledige versie te kopen om virusaanvallen te voorkomen.

Gebruikershandleiding:-

Eerst download en installeerĀ Windows Scanner in uw pc. Hiervoor moet u nu op Scan uw systeem tikken, om het scanproces te starten.

Deze krachtige software begint ook met het kenmerk van “Aangepaste scan” die u helpt om verschillende delen van uw systeem te scannen.

Om uw systeem te beschermen tegen andere bedreigingen, wordt u geadviseerd de systeemwachtfunctie te gebruiken. Het voorkomt inbreuk op schadelijke inbreng van schadelijke bedreigingen in uw systeem.

Spyware HelpDesk biedt ook een betere functionaliteit voor de gebruiker. Als u een vraag hebt, neem dan contact op met het supportteam voor een betere verbetering van uw pc-omstandigheden.

Dit effectieve gereedschap komt ook met de netwerkbeveiligingsfunctie, die ongeautoriseerde toegang blokkeert en uw systeeminstellingen en HOST-instellingen voorkomt.

Tenslotte, Het wordt geleverd met geavanceerde functies van Scan Scheduler, die de ingestelde tijd voor het scannen zonder interferentie stelt.